Netherlands

Keuzemogelijkheden voor communicatie

De volgende informatie is van toepassing op de meeste registratieaccounts bij de Walt Disney Bedrijvenfamilie, waaronder accounts voor ABC, ESPN en Disney. Als gast van de Walt Disney Company kun je de informatiebronnen op deze pagina gebruiken om je eigen registratieaccount en die van je kind te beheren, je keuzemogelijkheden voor marketing te bepalen en je abonnementen, nieuwsbrieven en waarschuwingen te beheren.

1. Je registratieaccount beheren

Je kunt de contactgegevens bijwerken die je ons hebt gegeven of je registratieaccount verwijderen. Gebruik hiervoor de volgende koppelingen:

2. Het registratieaccount van je kind beheren

Als je de informatie van het account van je kind wilt bekijken en bijwerken, klik je op de desbetreffende koppeling hieronder:

3. Keuzemogelijkheden voor marketingmateriaal

Als u geen marketingberichten meer wenst te ontvangen van The Walt Disney Family of Companies, klikt u op de koppeling hieronder:

Het is mogelijk dat je korte tijd na een uitschrijfverzoek nog berichten krijgt.

4. Abonnementen, nieuwsbrieven en waarschuwingen beheren

Naast de algemene keuzemogelijkheden hierboven kun je er ook nog voor kiezen alle abonnementen in de hele Walt Disney Company te beheren. Klik op de onderstaande koppelingen om je keuzes in te stellen: