Bahasa Malaysia

Hak Privasi California Anda

Jika anda seorang penduduk California, Seksyen Kod Sivil California 1798.83 membenarkan anda untuk meminta maklumat mengenai pendedahan maklumat peribadi anda oleh ahli tertentu The Walt Disney Family of Companies kepada pihak ketiga bagi tujuan pemasaran langsung. Untuk membuat permintaan tersebut, sila hantarkan e-mel kepada caprivacy.wdig@twdc.com atau tulis kepada kami:

CA Privacy Rights
Disney Interactive
500 South Buena Vista Street
Mail Code 7667
Burbank, CA 91521-7667

Kami berbangga dengan hubungan kepercayaan yang telah kami bina dengan tetamu kami selama bertahun-tahun lamanya dan kami berdedikasi untuk mengendalikan maklumat peribadi anda dengan berhati-hati dan penuh hormat. Sesuai dengan Seksyen Kod Sivil California 1798.83(c)(2), ahli The Walt Disney Family of Companies tidak berkongsi maklumat peribadi tetamu dengan syarikat ahli yang lain atau pihak di luar The Walt Disney Family of Companies bagi kegunaan pemasaran langsung pihak-pihak tersebut melainkan tetamu memilih untuk kami berbuat demikian. Untuk maklumat lanjut tentang dasar pengumpulan data dan privasi kami, anda mungkin ingin menyemak dasar privasi kami.

Jika anda seorang penduduk California yang berusia bawah 18 tahun dan pengguna berdaftar sebarang tapak yang dasar ini disiarkan, Kod Perniagaan dan Profesion California Seksyen 22581 membenarkan anda meminta dan mendapatkan pengeluaran kandungan atau maklumat yang telah anda siarkan secara awam. Untuk membuat permintaan sedemikian, sila hantar e-mel dengan penerangan terperinci mengenai kandungan atau maklumat tertentu kepada caprivacy.wdig@twdc. Harap maklum bahawa permintaan sedemikian tidak memastikan pengeluaran penuh atau menyeluruh kandungan atau maklumat yang anda siarkan dan bahawa mungkin terdapat keadaan yang undang-undang tidak memerlukan atau membenarkan pengeluaran walaupun diminta.