Dutch

Privacyrechten in Californië

Het burgerlijk wetboek van Californië, artikel 1798.83, geeft ingezetenen van Californië het recht informatie op te vragen over de onthulling van hun persoonlijke gegevens door bepaalde leden van de Walt Disney Bedrijvenfamilie aan derden ten behoeve van direct marketing door deze derden. Een dergelijk verzoek kun je per e-mail doen aan caprivacy.wdig@twdc.com of schriftelijk aan:

CA Privacy Rights
Disney Interactive
500 South Buena Vista Street
Mail Code 7667
Burbank, CA 91521-7667

We zijn trots op de vertrouwensrelatie die we in vele jaren met onze gasten hebben opgebouwd en we doen er alles aan om je persoonlijke gegevens met zorg en respect te behandelen. Conform artikel 1798.83(c)(2) van het burgerlijk wetboek van Californië mogen leden van de Walt Disney Bedrijvenfamilie geen persoonlijke gegevens van gasten delen met andere lidbedrijven of anderen buiten de Walt Disney Bedrijvenfamilie ten behoeve van de direct marketing van deze partijen, tenzij een gast aangeeft dat dat wel mag. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over ons beleid op het gebied van privacy en gegevensverzameling.

Wanneer je in Californië woont, jonger bent dan 18 jaar en geregistreerd bent op websites waarop dit beleid staat gepubliceerd, geeft lid 22581 van de richtlijn voor bedrijven en beroepsbeoefenaars in Californië (¨California Business and Professions Code¨) je het recht om de informatie die je in het openbaar hebt gedeeld te laten verwijderen. Stuur daarvoor een e-mail met een uitgebreide omschrijving van de specifieke gegevens of informatie naar caprivacy.wdig@twdc. Let op: je verzoek garandeert niet dat de inhoud of informatie die je hebt geplaatst, (helemaal) wordt verwijderd. Er kunnen omstandigheden zijn waarin we geen wettelijke verplichting of toestemming hebben om de gegevens te verwijderen, ook al heb je daar om gevraagd.