Hungarian

Az Ön kaliforniai személyiségi jogai

Ha Ön kaliforniai lakos, akkor a Kaliforniai polgárjogi törvénykönyv 1798.83 szakasza feljogosítja Önt, hogy információt kérjen arra vonatkozóan, hogy személyes adatait a The Walt Disney vállalatcsoport egyes tagjai harmadik személyek részére – e harmadik személyek közvetlen üzletszerzése céljából – felfedték-e. Ha ilyen információt szeretne kérni, kérjük küldjön e-mailt a caprivacy.wdig@twdc.comcímre, vagy írjon nekünk a következő címre:

CA Privacy Rights
Disney Interactive
500 South Buena Vista Street
Mail Code 7667
Burbank, CA 91521-7667

Nagyon büszkék vagyunk arra a bizalmi kapcsolatra, amelyet az évek során vendégeinkkel kiépítettünk és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy gondosan és tisztelettel kezeljük az Ön személyes adatait. A Kaliforniai polgárjogi törvénykönyv 1798.83(c)(2) szakasza értelmében, a The Walt Disney vállalatcsoport tagjai nem fedik fel a vendégek személyes adatait a vállalatcsoport más tagjai vagy a vállalatcsoporton kívüli személyek részére e harmadik személyek közvetlen üzletszerzése céljából, kivéve ha a vendég erre engedélyt ad. Az adatvédelmi és adatgyűjtési szabályzatunkkal kapcsolatos további információért, kérjük olvassa el az adatvédelmi szabályzatunkat.

Ha Kaliforniában él, és 18 év alatti, valamint bármelyik olyan oldal regisztrált felhasználója, ahol ez az irányelv megjelent, a kaliforniai Üzleti és Szakmai Kódex 22581. paragrafusa lehetővé teszi, hogy kérje a nyilvánosan közzétett adatainak eltávolítását. A kérés benyújtásához küldjön egy e-mailt a tartalom részletes leírásával erre a címre: caprivacy.wdig@twdc. Ne feledje, hogy a kérés nem garantálja a közzétett tartalom vagy adatok teljes vagy átfogó eltávolítását, és bizonyos körülmények között a jog nem tartja szükségesnek vagy nem engedélyezi ezek eltávolítását a kérés ellenére sem.